Project Juice Test Kitchen

Following the communal food hall style shop on Market St. and the more traditional retail space on Valencia St., Project Juice tasked zero ten design to come up with a design for their first and only test kitchen in an existing and very tiny 240 square foot space on Hayes St. 

STORY

Formerly a bread pudding production shop and retail counter, the funky shaped space already contained many of the existing kitchen elements, which  we re-skinned to be more on brand with the Valencia and Market St. shops.
The order counter configuration was tweaked to create a more functional queue, ordering and pick up process, while the counter face was clad in natural cypress to give the space a little more warmth in combination with the existing white marble walls and floor.  The shop entry was complete reconfigured to create a small but inviting retail experience along with easy access to the cold pressed juices.
PROJECT JUICE TEST KITCHEN – SAN FRANCISCO
Location: 364 Hayes St., San Francisco, CA, 94102
Size: 240 square feet 
Completion:  November 2015

Date

2015

Size

240 SF

Location

San Francisco CA